Az Astellas-díj megszűnt, de a minőséget és a pozitív élményeket tovább visszük!

A jelölések és a díj nagyon fontos szakmai és társadalmi szempontból. A szakmai jelölteket egy szakmai zsűri értékeli, akiknek a szava és az értékelése már önmagában is presztízs értékű. A díjnak köszönhetően pedig nőtt az egészségügyi dolgozók és a civilek közötti bizalom és erősödött a kapcsolat. A beküldött és megosztott történetek gyakran olyan emberi perspektívából mutatták be egy-egy szakorvos, ápoló viselkedését, ami sokak számára elképzelhetetlen.

Az egészségügyben dolgozók nagy nyomás alatt vannak folyamatosan, és gyakran megfeledkezünk arról, hogy ők is emberek. Korábban a www.astellasazorvosokert.hu oldalon elérhető páciens-orvos kapcsolatok azonban rávilágítottak, hogy rengeteg hős van köztük, akik emberségesek és emellett a munkájukat is magas minőségben végzik. Ezért célunknak tűztük ki, hogy a díj emlékét megőrizzük és munkánkban bizonyítjuk annak eszmeiségét.

Milyen másik díjra jelölhetem a kedvenc orvosomat?

Ha szeretné kedvenc orvosát, ápolóját elismerésben részesíteni és hogy mindenki megismerje és elismerje a munkáját, akkor továbbra is van lehetőség más díjakon jelölni az egészségügyi dolgozókat. Az egyik ilyen díj a Szent-Györgyi Albert Díj. A jelölést online, illetve postai úton lehet leadni orvosokra és egészségügyi szakdolgozókra is. A jelöléshez egy űrlap kitöltésére van szükség. A jelölések feldolgozása után megkezdődik a szavazás időszaka, ekkor már nem lehet új jelölteket felvenni, csak a korábbiakra szavazni. Az orvosi közönségdíjat 7 orvos kapja meg. A díjakat régiónként osztják ki.

A közönségdíj mellett kiosztásra kerül a Godwill Pharma és Goodwill Pharma Életműdíj is, amelyeket a zsűri ítéli oda az orvosoknak, kiemelkedő szakmai teljesítményük alapján.

Miért fontos az elismerés, az orvosi díjak és jelölések?

Amellett, hogy a díjak a magas szakmaiságot és profizmust hivatottak elismerni, az orvos-beteg kapcsolat fontosságát is reprezentálják. A Plasztikai Sebész Budapest az Astellas-díj más formában történő továbbvitelével azt jelzi, nagyon fontos, hogy a szakorvos és a páciens megértsék egymást, tudjanak kommunikálni és merjék vállalni a véleményüket, kérdéseiket, kétségeiket, annak érdekében, hogy mindenki számára kellemes folyamat legyen az átalakulás. 

Fenntartjuk a minőséget és a pozitív élményeket!

Minden évben értékeljük és felülbíráljuk, hogy milyen szakemberekkel és klinikákkal dolgozunk együtt, hogy kizárólag a legjobb szolgáltatást nyújtsuk. Ebből kifolyólag partnereinknél egytől egyig olyan ellátásban lesz része, mintha nem is egy klinikán, hanem egy pihentető wellness szállodában feküdne, ahol az Ön pihenéséről és nyugalmáról szól minden. Fontosnak tartjuk, hogy az emberséges kapcsolat mellet a környezet is pihentető és nyugodt legyen. Partnereinknél nyoma sincs a kórházaknál megszokott felfordulásnak és rohangálásnak. Ráadásul nem csak a környezet és a sebészek végeznek profi munkát, hanem az ápolók és a klinika teljes személyzete is.

A minőséghez hozzátartozik, hogy a szakembereken és a környezeten kívül a termékek és az alkalmazott gyógyászati segédeszközök és módszerek tekintetében is csak a legjobbakat alkalmazzuk. Legyen szó mellimplantátumról, vagy ráncfeltöltésről, kizárólag nemzetközileg is elismert és értékelt termékekkel dolgozunk, hogy ne csak mi, de Ön is teljesen nyugodt lehessen az eredményeket illetően.