Eljárás szerinti mellnagyobbítás árak Budapesten

Intézetünkben elsősorban az implantátummal történő mellnagyobbítást részesítjük előnyben, mivel jelenleg még mindig ez az egyetlen olyan módszer, amellyel tartós, akár több mint egy évtizedig tartó hatást lehet elérni. Számos egyéb eljárás létezik már, ezek áráról maximum tájékoztató jelleggel írunk, hogy így segítsünk átfogó képet kialakítani arról, hogy a mellnagyobbítás árak Budapesten hogy alakulnak.

Műtét nélküli beavatkozások – Mellnagyobbítás hyaluronsavval

mellnagyobbítás árak budapesten

Ez egy viszonylag újabb eljárás, lényegében mondhatnánk „mellfeltöltésnek” is. A lényege az, hogy egy apró bemetszésen, lényegében egy injekciós tű segítségével a milliméternyi bemeneten keresztül alakítja a sebész az „implantátum” helyét, és úgy fecskendezi be a szükséges mennyiségű hyaluronsavat. A hatás lényegben azonnali, ugyanakkor maximum 1-1,5 évig marad meg. Ennek a mellnagyobbítási módszernek az ára Budapesten – és a legtöbb vidéki plasztikai sebésznél is – a hagyományos mellnagyobbítás árához nagyon közel van, kb. 800-900 ezer forintba kerül, amely költség nagy részét a szükséges mennyiségű hyaluronsav adja.

 

Ritkábban végzett mellnagyobbítás – saját zsírral történő mellfeltöltés

A saját zsírral történő mellnagyobbítás egy speciális, lényegében több eljárás sorozatából álló emlőformázó beavatkozás. Gyakorlatilag arról van szó, hogy a test kijelölt tájékairól (csípő, comb, has) zsírleszívással – ebben az esetben külön figyelmet fordítva arra, hogy leszívott zsírsejtek ne sérüljenek, megfelelő minőségűek legyenek. A leszívott zsírt nem egy az egyben ültetik át, hanem megtisztítják, előkészítik a beültetésre. Előnye ennek az eljárásnak, hogy viszonylag olcsó (kb. 600-700 forintba kerül), hátránya, hogy az eredmény nem tartós, MRI, UH és számos egyéb vizsgálatnak is meg kell előznie, amelyek még pluszban hozzáadódhatnak a költségekhez.

Mellnagyobbítás kerek implantátummal

A kerek implantátummal történő mellnagyobbítás sokáig az egyik legáltalánosabban elterjedt eljárás volt. Ma is rengeteg ilyen beavatkozást végeznek, hiszen ez lényegében „A Mellplasztika”, az egyik legalapvetőbb művelet. Egy kerek implantátummal történő mellnagyobbítás egy komolyabb beavatkozás, amelyet minden esetben altatásban kell végezni. Klinikánkon ezt a műtétet 900 ezer és 1.05 millió forint körül áron tudjuk elvégezni, ami tartalmazza a vizsgálatokat, az ellátást és a műtét minden költségét, beleértve természetesen az implantátumot is. Az ár tájékoztató jellegű, pontos ajánlatot konzultáció után kap majd.

Mellnagyobbítás anatómiai implantátummal

A csepp alakú, vagy anatómiai implantátum jelentős előrelépés a mellplasztika világában. Ennek segítségével egy az egyben „megemelhető” lesz a mell, így sokkal szebb, és természetes eredmény lehet elérni. Szintén altatásban végzett mellnagyobbításról van szó, amely során a sebész a bemetszéseken keresztül kialakított zsebbe helyezi el az implantátumot. Plasztikai sebészetünkön ezt a beavatkozást 1-1.15 millió forintos körülbelüli áron végezzük, de tudni kell, hogy végső költséget (ami lehet természetesen kevesebb is) számos tényező befolyásolja. Ha körülnézünk a magyar mellplasztikai eljárások „piacán”, átlagosan 1-1,5 millió forint körüli árakkal találkozhatunk.

Kombinált mellnagyobbítás

Ez az egyik legköltségesebb, de a leglátványosabb mellnagyobbítási műtét. A kombinált mellnagyobbítás során nem csak mellimplantátum kerül behelyezésre, hanem mellfelvarrást is végez a sebész. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a mellei nem csak nagyobbak lesznek, hanem megemelésre kerülnek, ezáltal szinte teljesen új mellkast, teljesen más dekoltázst adva. Mivel egy igen összetett és hosszú, altatásban végzett mellnagyobbításról van szó, az ára ezt is tükrözi. Klinikánkon átlagosan 1.25-1.4 millió forintba kerül ez az eljárás, anatómiai implantátum behelyezésével. 

A mellnagyobbítás árak Budapesten vagy vidéken magasabbak?

Elmondható, hogy van egy „ipari” átlagár a mellnagyobbítások területén, hiszen sokszor az egyes sebészek ugyanazokat a típusú eszközöket, implantátumokat használják. Az eljárások alapköltségei is gyakran hasonlóak, emiatt pedig a fentebb leírt árak közel állnak az ország bármely plasztikai sebészetén elérhető árakhoz.