Az europ-med a továbbiakban Euro Medical Center néven működik tovább

A europmed.hu mostantól már a euromedical.hu címen érhető el. A cél továbbra sem változott, a nyugat-európai színvonalat biztosító magánkórházi partnerei segítségével a Euro Medical Center magánegészségügyi szolgáltatásokat biztosít a legmagasabb színvonalon. Különböző betegségekről biztosít információkat, tüneteket és lehetséges kezelési módokat mutat be, miközben a magánkórházi partnerei segítségével a konkrét kezelésekben is segítő kezet nyújt.

Az europ-med már elég régóta van jelen a nyugat-európai szintű ellátásra vágyó magyarok életében, hiszen jó ideje biztosít szolgáltatásokat az ortopédia területén. Ezek közé tartozott az információk szolgáltatása a különféle betegségekről, azok kezelési lehetőségeiről és magánkórház partnerek segítségével a konkrét megoldások biztosítása is. Mostantól az europ-med viszont már Euro Medical Center és az euromedical.hu internetes címen érhető el.

Az ortopédia ugyanúgy megmaradt a szolgáltatások között, ennek keretében továbbra is segítséget nyújt olyan beavatkozásokban, mint:

  • Csípőprotézis műtét
  • Térdprotézis műtét
  • Vállprotézis műtét 

És számtalan további ortopédiai szolgáltatás.

Euro Medical Center új szolgáltatásokkal

A most megérkezett változás viszont már nem csak egy internetes címet és nevet változtatott meg, de az Euro Medical Center szolgáltatásainak a körét is kibővítette, hiszen most már plasztikai sebészet is elérhető. Ennek keretén belül magánrendelés során a szakképzett specialisták a vizsgálat minden lépését végrehajtják, majd ajánlatot tesznek a kezelés vagy beavatkozás módjára, és a döntés meghozatala után luxuskörülmények között maximális biztonság mellett végre is hajtják a szükséges beavatkozásokat.

euromedical.hu-logo

A teljesség igénye nélkül fordulhatunk az Euro Medical Centerhez a következőkkel:

  • Mellplasztika
  • Szájfeltöltés
  • Arcplasztika
  • Orrplasztika
  • És számtalan egyéb plasztikai beavatkozás.

A legfontosabb tehát, hogy mostantól az europmed.hu már Euro Medical Center és az euromedical.hu oldalon érhető el. Kibővült a szolgáltatások köre, az ortopédia mellett most már a plasztikai sebészet is a fő profilba tartozik, úgyhogy aki nyugat-európai színvonalú ellátásra és minőségre vágyik, az vegye fel az Euro Medical Center csapatával a kapcsolatot és az egész folyamat minden lépésén profik fogják végigvezetni a lehető legkörültekintőbben és a legnagyobb támogatással.